Accountantsregister.nl > Diensten > Accountant voor uw onderneming nodig?

Accountant voor uw onderneming nodig?

Meta: Een accountant voor uw onderneming ondersteunt uw organisatie onder meer op het gebied van de financiële administratie, de jaarrekening en salarissen.

accounting-for-company

Bent u op zoek naar een accountant voor uw onderneming? Een analytisch sterke en onafhankelijke specialist, met het talent om in complexe situaties snel het overzicht te verkrijgen? Of u nu op zoek bent naar een interim-accountant ter vervanging van een collega, of een accountant voor uw onderneming in vaste dienst, we helpen u een geschikte accountant voor uw onderneming te vinden. Een goede accountant helpt u de boekhouding en financiële administratie optimaal in te richten, of ondersteunt en adviseert bij de dagelijkse financiële zaken. Wanneer u een accountant voor uw onderneming inschakelt, houdt u zelf de tijd om u op het drijven van uw onderneming te richten.

Vergelijk meerdere offertes met één verzoek

Beantwoord een paar vragen om gepersonaliseerde offertes voor uw project te krijgen.

De diensten van een accountant voor uw onderneming

Een accountant voor uw onderneming ondersteunt uw organisatie met de nodige deskundigheid op het gebied van financiële administratie en accountancy. Een accountant voert alle gewenste taken op dit vlak uit, zoals de controle, beoordeling en samenstelling van de jaarrekening en andere financiële overzichten. Ook geeft een accountant advies over fiscale zaken en kwaliteitsbewaking, en helpt hij of zij u graag bij de boekhouding of de inrichting daarvan. Een accountant voor uw onderneming begeleidt en adviseert waar nodig.

Mogelijk verzorgt u zelf de boekhouding en zaken daaromheen, maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het opstellen van de jaarrekening, de salarisadministratie en/of belastingaangiftes. Ook voor de controle van de juistheid van financiële informatie en cijfers zorgt een accountant voor uw organisatie voor inzicht en zekerheid. Een accountant adviseert graag over prognoses, begrotingen en andere cijfers.

Een beknopt overzicht van de werkzaamheden die een accountant voor uw onderneming kan uitvoeren:

  • financiële processen inrichten of verbeteren
  • financieel-economisch advies geven
  • de jaarrekening opstellen, beoordelen of controleren
  • belastingaangiften verzorgen, inclusief fiscaal advies
  • adviseren over kredietaanvragen en subsidies
  • salarisadministratie

Wanneer u voor een accountant kiest, weet u zeker dat u een integere en onafhankelijke medewerker in dienst neemt. Alle registeraccountants houden zich aan strenge wet- en regelgeving en worden daar nauwlettend op gecontroleerd vanuit de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Een accountant voor uw onderneming: ad interim of in vaste dienst?

Een accountant is een specialist die u op verschillende manieren van dienst kan zijn. Veel accountants werken als interim-accountant of komen in vaste dienst. Een interim-accountant is een zelfstandig ondernemer die zijn of haar diensten levert zonder bij uw onderneming in dienst te zijn. Vooral voor tijdelijke opdrachten of in drukke periodes is een interim-accountant een ideale oplossing. Zoekt u een accountant die u dagelijks en voor langere tijd ondersteunt, dan is een accountant voor uw onderneming in vaste dienst een goed idee.

Vind eenvoudig een accountant voor uw onderneming

Bent u op zoek naar een (interim-)accountant voor uw onderneming? Kunt u hulp, advies of andere ondersteuning bij uw financiële processen gebruiken? Accountantsregister.nl helpt u graag een deskundige en volledig onafhankelijke accountant voor uw onderneming te vinden. We zijn matchmaker tussen bedrijven en accountants en kijken daarvoor naar uw specifieke wensen. Vul daarom uw aanvraag in en u ontvangt geheel vrijblijvend en binnen 48 uur 3 offertes van accountants bij u in de buurt.

Accountantsverklaring laten opstellen?

Wilt u voor uw organisatie een accountantsverklaring laten opstellen? Accountantsregister.nl is matchmaker tussen bedrijven en accountants en luistert naar uw wensen. We helpen u graag om een erkende en onafhankelijke accountant te vinden die voor u een samenstellingsverklaring, beoordelingsverklaring of controleverklaring met een hoge mate van zekerheid kan opstellen. Vul uw aanvraag in en u ontvangt binnen 48 uur 3 offertes van onafhankelijke en deskundige accountants in de buurt.